pühapäev, september 30, 2007

Galaxy - Heute keine Kartoffeln

ehk



Sai siis Teletornis suure hirmuga ära käidud. Ähvardasid lehtedes, et panevad oma asutuse kinni ja enam ei lasegi torni mingisuguste täitmata turvameetmete pärast. Nagu juuresolevalt pildilt näha, võtab teletorni uksel vastu suurte sõbralike tähtedega kirjutatud, ent ebameeldiva sisuga teade, et vabu kohti ei ole. Kõlab nagu 80-date lõpu Ida-Saksa legendaarne Heute keine Kartoffeln.

Julgesime siiski silti trotsides siseneda, maksime 60 krontsa ja edasi oli tee vaba. Võisimegi asuda Teletorni vallutama. Selles majas on kuidagi aeg pidama jäänud. Kõik lõhnas nii nagu kunagi 80-date lõpus asjad lõhnasid. Edasi siis lifti, mis 21 korrusele viis. See nägi välja nagu juuresoleval pildil:

Ka 21 korrusel, Galaxy restoranis oli aastaks 1989, seda nii interjööri, ettekandjate, menüü, muusika ja üldise meeleolu järgi hinnates. Jah, vaba lauda akna all oli üsna raske saada, ses osas oli silt - vabu kohti pole - isegi õigustatud. Uudishimulikke jätkus ja see pani mõtlema, et ehk on tegu kavala turundustööga, kuidas külastajaid juurde meelitada. Võimalik ongi, et Teletorn mõneks ajaks kinni pannakse, et siis jälle hiljem renoveerituna taasavada. Karta on, et taasavatuna ei valitse seal enam 20-s, vaid hoopiski 21 sajand.

Kohustuslik menüü, seljanka:


Sissevaade/väljavaade