pühapäev, oktoober 09, 2005

Lihtne elu - Karin ja Eve shoppavad Helsingis

Iga Sügisjooksu lõpetaja sai ju Viking Line'i kinkekaardi - edasi-tagasi laevapiletid kahele Helsingisse. See kaart tuli ära realiseerida! Vanade beibeaegade traditsioonide elustamiseks tirisin Karini kaasa ja nii me siis kakerdasime mööda Helsingi trotuaare(=kõnnitee) ja vehkisime plastikuga kassa-aparaatide ees ning kõndisime uus kilekott näpus poest välja. C'est la vie facile. At least for one day.

Mäletan, et kui me Kariniga esimest korda Helsingi poode väisama läksime kunagi aastate eest, siis Karin ütles piirivalvuri-onule ausalt reisi põhjusena, et tulime shoppama. Kutt oli pisut segaduses. Tavaliselt käib ju vastupidi. Et sommid tulevad Eestisse osturallile jne. Riidepoed on endiselt Helsingis lahedamad, kasvõi lihtsalt teistsuguse valiku tõttu. Kuid minu jaoks on määrav H&M -i olemasolu. Isegi kui H&Mi hinnaklass oleks 3 korda kallim, oleks ta ikka lahe pood, sest oma toodete disaini ja kvaliteediga teeb H&M paljudele kallimatele kaubamärkidele puhtalt ära.

Tegelikult on ikka fenomenaalne küll, et me järjekordselt suutsime veeta 6-7 tundi ühel tänavalõigul, mille läbimiseks normaalkiirusel kuluks nii 15 minutit. Päris hea saagi saime. Eriti hea meel on mul aeroobikatossude üle. Mul oli neid trenni jaoks väga vaja, aga ma ei suutnud Tallinnast midagi vastuvõetavat leida. Ja siis need punased seemisnahast kindad... Praegu puhungi tossudele elu sisse, st kannan neid jalas.

Nõustusime Kariniga, et eestlased teevad soome naistele liiga. Paljud Soome tüdrukud on ikka väga kenad, kuidagi isikupärasemad ja eneseteostusega. Sellist siinsetele tsikkidele omast, välimuse abil iseendale tehtavat marketingitööd, eriti silma ei hakanud.

Sildid: